Klantervaringen

Bekijk de ervaringen van onze klanten

Wil je graag weten wat andere klanten van ons werk vinden? Of wil je weten hoe wij klanten hebben geholpen? Met bijvoorbeeld een werkplekonderzoek, een werkplekadvies of een voorlichting? Bekijk hier de ervaringen van enkele klanten. 

Kunnen wij jou helpen? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op

 

       

 

Live LEGENDS

"We zijn erg blij met de bureaustoelen (+/- 20 stoelen besteld + voetenbankje en beeldschermverhogers) die we bij jullie besteld hebben. Al een tijdje waren we op zoek naar ergonomische stoelen. Jullie zijn een zeer professionele partij, die onze (aan)vraag serieus nam. Vaak realiseer je je pas bij aankoop, en na een tijdje te hebben gezeten welke kwaliteit je in huis hebt gehaald. We hebben onze try-out voorafgaand aan de koop daarom als zeer positief ervaren. Dankzij jullie kregen we een goede werkhouding training met daarbij behorend werkplek advies paspoort."

Sportservice Veenendaal

Sportservice Veenendaal

"Jantine heeft op een prettige en toegankelijke wijze de voorlichting Goede Werkhouding verzorgd. De collega's hebben de persoonlijke werkplekonderzoeken als zeer nuttig ervaren en zijn zich er bewust van geworden wat een goede werkhouding kan opleveren. Ook de trainingen fysieke belasting zijn door het uitvoerende zwembadpersoneel erg praktijkgericht aangeboden. Op alle gebieden is er een stuk bewustwording ontstaan onder de medewerkers. Met de gerichte aanwijzingen, een aantal kleine aanpassingen en de aanschaf van wat hulpmiddelen hebben we op eenvoudige wijze hier op in kunnen spelen. Onze medewerkers hebben de trainingen en onderzoeken als heel nuttig en prettig ervaren. De training fysieke belasting en de werkplekonderzoeken zullen de komende jaren worden herhaald en we laten deze graag opnieuw door Jantine en collega's uitvoeren."

Van Harberden Accountants en Adviseurs

Van Harberden Accountants en Adviseurs

"Door de goede training van Jantine van Adviseurs Goede werkhouding zijn we ons bewuster geworden van de schadelijke gevolgen van een slechte werkhouding en hebben we geleerd wat een goede werkhouding is. We dachten dat we met goede stoelen en bureaus het goed voor elkaar hadden, maar na een rondje langs de collega’s, waarbij de werkplekken werden ingesteld door Jantine, bleken er toch een aantal goede aanpassingen nodig te zijn. De instructie en werkplekadvies van Jac. Van Hardeveld Adviseurs Goede werkhouding beveel ik van harte aan!"

Boers Advocaten

Boers Advocaten

"Vooraf aan het persoonlijke werkplekadvies hebben we een uitgebreide voorlichting gekregen over het “Werken aan een goede Werkhouding”. Dit heeft ons meteen al bewust gemaakt en anders laten denken over onze zithouding. Daarna heeft iedereen persoonlijk een werkplekadvies gehad dat op een zeer deskundige wijze werd uitgevoerd. Dit alles is omvat in een uitgebreide rapportage waarmee we aan de slag konden. En met het handige werkplekpaspoort blijf je alert!"

Alt Technologies bv

Alt Technologies b.v.

"Alt Technologies b.v. is een internationale Automotive bedrijf met verschillende vestigingen in Nederland, Roemenië, China en Amerika. Wij zijn gespecialiseerd in airbagafsluitingen en hulzen. Wij zijn ISO TS 16949- en ISO 14001 gecertificeerd. Ook doen wij aan RI&E en Ergonomie verbeteringen in ons bedrijf. Alt Technologies zorgt ervoor dat zijn personeel gezond en veilig kunnen werken. Dat wil niet zeggen dat wij altijd alles juist doen. We kunnen soms bedrijfsblindheid oplopen en dit zijn vaak ook de valkuilen van bedrijven. Wij erkennen onze valkuilen en daarom is het noodzakelijk een extern bedrijf in te schakelen die professioneel is op dit gebied en onze valkuilen zichtbaar kan maken en verbeteren. Wij hebben Jac. van Hardeveld Adviseurs Goede Werkhouding ingeschakeld voor onze verbeteringen. Zij hebben ons ermee geholpen het nog beter te doen dan we al deden, door het geven van een interactieve training ter plekke in het bedrijf om het personeel nog bewuster te maken. Wij vinden het belangrijk dat het nu nog meer leeft onder onze medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over Jac. van Hardeveld adviseurs Goede werkhouding met zijn inbreng en professionele aanpak."

Ykema Assurantiën

Ykema Assurantiën

“Wij zitten weer gezond na een werkplekonderzoek door Jantine en Bas. Helemaal top! Iedere werkplek is gecheckt, elke werknemer weer geïnformeerd en voilà: met een aantal aanpassingen voor iedereen de ideale werkplek. Voorkomen is beter dan genezen. Dank je wel Bas en Jantine; wij kunnen het iedereen aanbevelen!”

TBK group

TBK group

“Na een plenaire voorlichting door Jantine, heeft ze uitgebreid de individuele werkplekken van onze medewerkers bekeken en besproken. Er kwamen verstandige adviezen uit. Er werd niet geprobeerd ons, hier en daar verouderde, meubilair allemaal maar te vervangen voor nieuwe ergonomische tafels en stoelen, maar ze gaf vooral tips, bijvoorbeeld over hoe je kunt omgaan met een tafel die niet in hoogte verstelbaar is. Deskundig maar niet opdringerig. Top!”

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

“SB Business Communicatie doet al jaren zaken met Van Hardeveld. Recent heeft Jantine voor onze afdelingen Klantenservice en Backoffice nog een werkplekonderzoek verricht. Met een aantal praktische zaken die daar uit zijn gekomen zijn we direct aan de slag gegaan. In het door Jantine bijgeleverde rapport is duidelijk opgenomen welke zaken nog verbetering behoeven en is er opgenomen hoe we die verbetering kunnen bewerkstelligen. Ook onze medewerkers hebben het onderzoek van Jantine als erg prettig ervaren en zijn met een aantal tips al direct verder geholpen”.

EF2

EF2

"Wij zijn erg blij met de training die Goede werkhouding bij ons op kantoor heeft verzorgd. Op een toegankelijke manier wisten Jantine en Bas de noodzaak van het goed inrichten van je werkplek aan ons team uit te leggen. De concrete aanbevelingen en heldere begeleiding zorgden ervoor dat wij ook daadwerkelijk zaken hebben aangepast. Ook ik weet nu zelf eindelijk hoe ik mijn bureaustoel goed afstel, want eerlijk is eerlijk: ik wist eigenlijk zelf ook nooit waar al die knoppen voor waren ;-)"

NOA

NOA

“Door een nogal zwakke ruggengraat werd zittend werk mij eigenlijk ontraden. Ook op een echt goed aangemeten bureaustoel was computerwerk meer dan pijnlijk. Na een advies van Bas en Jantine mocht ik de BackApp kruk en het verstelbare bureau enkele weken uitproberen. Voor mij is de zit/sta oplossing BackApp echt dé oplossing om fulltime te kunnen werken!

Door de ‘wiebelkruk’ zonder rugleuning train je de hele dag heel licht je rugspieren en je kunt gewoonweg niet onderuit zakken. Voor mij is daarnaast de hoogte een uitkomst: de benen hangen meer af en hoeven niet 90 graden gebogen ten opzichte van de romp. Dat is een veel minder zware belasting en mijn zenuwbaan zit niet meteen beklemd. Doordat het bureau met een druk op de knop te wisselen is in hoogte, kun je tussentijds ook staand werk verrichten. Omdat je zo makkelijk kunt switchen tussen zittend en staand werk, wissel ik regelmatig af. Het bevalt me echt uitstekend. Ook voor mensen zonder rugproblemen geloof ik dat het een hele goede werkplek zou zijn. Eigenlijk zouden veel meer mensen met zittend werk de BackApp moeten uitproberen!”

 

Presenter