Over ons

Jac. van Hardeveld — Adviseurs Goede werkhouding

Jac. van Hardeveld — Adviseurs Goede werkhouding

Jac. van Hardeveld - Adviseurs Goede Werkhouding

Ergonomische oplossingen en advies voor de werkplek waarmee je klachten voorkomt en vermindert. Ergonomisch en dynamisch werken, dat is waar Jac. van Hardeveld - Adviseurs Goede Werkhouding voor staat. Wat bij Jac. van Hardeveld begon als een nevenactiviteit, groeide in 2013 uit tot een nieuw bedrijf.

Jac. van Hardeveld is al vier generaties lang een echt familiebedrijf. Klantgerichtheid, persoonlijke benadering, vakkennis en service zijn voor ons erg belangrijk. Elke generatie heeft haar eigen draai gegeven aan het bedrijf. Van schilderswinkel en boekhandel tot kantoorvakhandel en kantoorinrichter.

Adviseurs Goede Werkhouding helpen en geven advies

Adviseurs Goede Werkhouding helpen je aan een goede werkhouding met een werkplekonderzoek, werkplekadvies en met de inzet van ergonomische en dynamische oplossingen.

Jantine van Hardeveld - ergonomisch werkplekadviseur - heeft een specifieke opleiding gevolgd die gekoppeld is aan een kwaliteitsnetwerk voor werkplekadviseurs.

Jantine: “Wij bieden gericht en onafhankelijk advies op de werkplek en streven naar een effectieve en doelmatige aanpak en oplossing. Onze kracht is dat wij mensgericht werken en daarbij de normering als leidraad meenemen.”

Bas van Hardeveld heeft jarenlange ervaring op het gebied van ergonomische zitoplossingen, werkplekken en inrichting. Hij geeft ergonomisch advies dat het beste bij je wensen of probleem past.

Bas: “De klant kan voor zowel ergonomische producten als ergonomisch advies bij ons terecht. Omdat bij ons alles onder één dak te vinden is, is het voor de klant eenvoudig te realiseren dat de werkplek, werkomgeving en werkhouding van a tot z ergonomisch verantwoord is. Wij vinden het belangrijk dat wij het probleem van de klant kunnen oplossen en hij of zij weer gezond en gemotiveerd aan het werk kan.”

Onze showroom is gevestigd in Veenendaal, op de grens van de Provincie Utrecht en de Provincie Gelderland, en goed te bereiken voor het midden van Nederland. Voor advies bij jou op locatie zijn wij breed en landelijk inzetbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.